Košarkarica KK Litija Ana v oddaji Dan najlepših sanj

Kategorija: Novice Objavljeno: sreda, 19 december 2018

Vsak ima svoje sanje. Nekateri dvomijo že vnaprej in o njih ne upajo niti razmišljati, drugi pa si upajo sanjati in tudi verjamejo, da se tudi najbolj skrite želje lahko uresničijo. Ana si ni upala sanjati, saj je bila prepričana, da je njena želja nedosegljiva in zato tudi neuresničljiva.
Ana nadvse obožuje košarko. Dolgo časa si je želela, da bi košarko tudi trenirala, zato se je pred tremi leti priključila košarkaricam iz KK Litija. Dvakrat na teden se iz Dobovca vozi na treninge in tekme košarke v Litijo. Na treningih pridno trenira ter se razvija v odlično košarkarico.


Poleg tega, da ima košarko izredno rada ter v košarkarskih korakih neizmerno uživa ima tudi svojega vzornika ter z njim povezano skrito željo. Neizmerno si želi spoznati košarkarskega zvezdnika Gorana Dragića. Še posebej pa si želi, da bi dobila dres s številko sedem, na katerem bi bil natiskan priimek njenega idola.
Kot gledalka je prišla v studio oddaje Dan najlepših sanj, kot deklica z velikimi očmi in uresničenimi sanjami pa je studio zapustila, saj ji je Goran Dragić podaril dres ter jo povabil v svoj košarkarski kamp, kjer se bosta lahko tudi osebno spoznala. Presenečenje je bilo res popolno in zaslužila si ga je. S svojo energijo, dobro voljo, optimizmom, željo in skromnostjo lahko postane navdih še marsikateri košarkarici.
Ta dan je postal tudi njen dan, zato je prav, da si upamo sanjati in verjeti, da se nam najbolj skrite želje lahko tudi uresničijo.

Dragica Žontar
Košarkarski klub Litija